Bonusser

Generelle vilkår for bonus i relation til alle spil

Bonus tilbydes kun til spillere, som har oprettet en konto og kun i forbindelse med spil købt via kontoen. Onsidebetting forbeholder sig ret til at ændre, annullere, afvise eller trække hele eller dele af bonustilbud til en eller flere spillere tilbage. I sådanne tilfælde vil alle berørte aktive bonusser blive lukket og tilbageført.

Alle bonustilbud er personlige og er begrænset til en pr. person, medmindre andet er angivet. En spiller kan kun have én aktiv bonus ad gangen pr. produkt. For at aktivere en anden bonus, skal en på tidspunktet eventuel aktiv bonus derfor først gennemspilles eller lukkes.

Vilkår og betingelser tilknyttet de enkelte bonusser vil fremgå af den pågældende bonus. Disse skal accepteres, førend bonussen tildeles.

Onsidebetting kan ikke drages til ansvar, hvis en spiller ikke har mulighed for at opfylde vilkår og betingelser på grund af omstændigheder uden for Onsidebettings kontrol.

Hvis en spiller ifølge Onsidebetting har misligholdt eller misbrugt et tilbud om bonus, vil Onsidebetting trække tilbuddet tilbage samt tilbageføre eventuelle uretmæssigt udbetalte bonusser fra spillerens konto, underkonto eller bonuskonto. Desuden forbeholder Onsidebetting sig ret til at udelukke spilleren fra at modtage bonustilbud i fremtiden.

Misligholdelse af bonustilbud foreligger bl.a. i følgende tilfælde:

 • Hvis der blandt flere spillere, der har aktiveret en bonus, er forbindelse mellem deres konti, f.eks. samme navn, husstand, e-mailadresse, IP-adresse, betalingskort eller bankkonto.
 • Samarbejde med andre spillere om at opfylde vilkårene for et bonustilbud
 • Når spilleren aktiverer en bonus, indsættes bonusbeløbet på en særlig bonuskonto. Indeståender på bonuskontoen er låst, hvilket betyder, at spilleren ikke kan få udbetalt indeståender på bonuskontoen eller anvende disse midler til at købe spil for på onsidebetting.dk. Når vilkår og betingelser for et bonustilbud er opfyldt, frigives bonusbeløbet og det overføres herefter til spillerens konto, hvorefter det kan anvendes til køb af spil via kontoen på linje med øvrige midler på kontoen.

Hvis et væddemål annulleres, tæller væddemålet ikke med i eventuelle gennemspilskrav for den aktuelle bonus.

Der vil for så vidt angår Casinospil være angivet i bonustilbuddet hvilke spil og med hvilken vægtning indsatser på disse tæller med i eventuelle gennemspilningskrav.

Der henvises i øvrigt altid til de specifikke regler og betingelser knyttet til de enkelte kampagner og bonus.

Freebets, Sport

Aktivering:

Freebets skal benyttes indenfor 14 dage, fra det tidspunkt dit free bet er tildelt kontoen.

Anvendelse:

Freebettet skal bruges på ét væddemål (single eller multivæddemål).

Frebettet kan ikke anvendes til væddemål på Onside Specials (Odds Boost).

Benyt dit freebet ved at klikke på PIL NED under indsatsen og tryk på det freebet du ønsker at benytte for væddemålet. Vælger du et lavere indskud end free bet-værdien, bortfalder resterende værdi.

Gevinst:

Vinder du på dit freebet vil din konto blive krediteret nettogevinsten. Nettogevinsten beregnes således (Gevinst – free bet værdi = nettogevinst).

Andre bonusser mv.

Generelt forhindrer et tildelt freebet dig ikke i at benytte Onsidebettings øvrige kampagner.

Det bemærkes at spil med free bets ikke er kvalificerende i forhold til eventuelle gennemspilskrav og lignende tilknyttet andre bonusser.

I øvrigt:

Onsidebetting forbeholder sig ret til, efter en konkret vurdering, at ændre i betingelserne for anvendelse af free bets.

Onsidebettings generelle regler og vilkår er gældende for alle placerede væddemål.

Kampagner

Vilkårene i dette afsnit gælder for alle kampagnetilbud, der er tilgængelige på Onsidebetting.dk. Desuden gælder eventuelle særlige kampagnevilkår, som er angivet i forbindelse med den relevante kampagne. I det omfang der er tale om en bonuskampagne, gælder tillige de før beskrevne vilkår.

I tilfælde af konflikt eller inkonsekvens mellem disse standardvilkår for kampagner og eventuelle relevante særlige kampagnevilkår, er det de særlige kampagnevilkår, der gælder.

Den periode, som kampagnen kører i, angives i de relevante særlige kampagnevilkår. Hver kampagne lukker automatisk, når den relevante kampagneperiode udløber, hvorefter deltagelse i den kampagne ikke længere er mulig.

Når der ikke er angivet nogen kampagneperiode, slutter den relevante kampagne, når den afbrydes på platformen.

For at være berettiget til at deltage i kampagner, der er angivet som tiltænkt nye spillere, eller som er beskrevet som et tilbud til ‘nye spillere’, et ’tilmeldingstilbud’ eller lignende, må spilleren ikke tidligere have åbnet en konto via Onsidebetting.dk.

Hvis intet andet er angivet i de relevante særlige kampagnevilkår eller i punkt 10, kan en spiller kun deltage i hver kampagne én gang.

Hvis en spiller misligholder vilkårene for deltagelse i en kampagne, eller snyder, manipulerer eller prøver at manipulere med tilmeldingsprocessen til eller driften af enhver kampagne, eller hvis adfærd er i strid med reglerne eller hensigten med den relevante kampagne, eller som efter Onsidebettings mening kan være skadelig for vores produkters omdømme, forbeholder Onsidebetting sig ret til at diskvalificere spilleren samt tilbageføre en eventuel uretmæssig bonus, betaling eller præmie fra spillerens konto eller bonuskonto.

Onsidebetting kan ikke gøres ansvarlig, hvis en kampagne ikke kan gennemføres som planlagt på grund af omstændigheder uden for Onsidebettings kontrol.

velkomstbonus op til 600 kr.

Få en bonus på 100% op til 600 kr. Tilbuddet gives kun til nye spillere. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 6 x inden 60 dage til min. odds 1,50. Anvend bonuskoden Onside600 i forbindelse med den 1. indbetaling. Se alle regler og vilkår nedenfor.

Sådan får du din bonus:

 • 1. Opret dig på her på siden: Tryk på "Tilmeld"-knappen i øverste højre hjørne.
 • 2. Indtast bonuskoden Onside600 i forbindelse med din 1. indbetaling.
 • 3. Du er nu parat til at spille med din bonus.

Har du spørgsmål til bonussen eller andet, er vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte kundeservice på live-chat hver dag mellem kl. 16-22 og i weekenden mellem kl. 12-22. Du kan også sende en e-mail til os på support@onsidebetting.dk.

 

Regler og vilkår:

 • Få en bonus på 100% op til 600 kr.
 • Bonussen aktiveres ved at anvende bonuskoden Onside600 i forbindelse med den 1. indbetaling.
 • Tilbuddet gives til alle personer på mindst 18 år og bosiddende i Danmark. Bonussen kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner.
 • Tilbuddet gives kun til nye spillere, og skal igangsættes senest 3 uger efter registrering.
 • Indbetalingen + bonussen skal gennemspilles 6 gange. Indbetaler du 600 kr. skal dermed spille for 6 x (600 kr. + 600 kr.) = 7.200 kr., eller på andre måder omsætte for 7.200 kr. i overensstemmelse med gældende regler før der kan foretages nogen udbetaling fra din spilkonto, medmindre bonuspengene er tabt.
 • Hvis du vælger at udbetale fra din konto, inden gennemspilskravet er opfyldt, vil bonussen, såvel som gevinster vundet fra denne frafalde.
 • Opfyldes gennemspilskravene ikke indenfor 60 dage efter aktivering af bonussen, bortfalder bonusbeløbet, samt eventuelle gevinster vundet fra bonusbeløbet.
 • Kun væddemål indgået som singlespil, kombinationsvæddemål eller systemspil, hvor alle valgte odds er mindst 1,50 tæller med i gennemspilningskravet.
 • Spil på modsatrettede udfald tæller ikke med i gennemspilskravene og kan medføre annullering af bonussen.
 • Indbetalte penge bruges automatisk før bonusbeløb.
 • Et væddemål registreres først som tællende med i gennemspilningen af en bonus, når resultatet for væddemålet foreligger. Hvis et væddemål annulleres, udbetales i halve eller kvarte (asian-spil) eller afsluttes med ”Cash Out” tæller det ikke med i gennemspilningen af bonussen.
 • Væddemål på Onside Specials (Odds Boost) tæller ikke med i gennemspillet af bonussen.
 • Onsidebetting forbeholder sig ret til at ændre, annullere, afvise eller trække bonustilbud til en eller flere spillere tilbage. I sådanne tilfælde vil alle berørte aktive bonusser blive lukket og tilbageført.
 • Onsidebettings generelle regler og vilkår er gældende for alle placerede væddemål.